ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Kırkpınar İlkokulu

Kırkpınar İlkokulu

Kırkpınar Mahallesi No 235 Karaköprü/ŞANLIURFA
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
Misyon
08.40-13.55
Ulaşım
Okulumuza ilçeden kalkan araçlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Araçlar anayolda bırakmaktadır. Okul 700 metre içeride kalmaktadır. Öğretmenlerimiz geliş gidişlerini kendi imkanları ile sağlamaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin bir kısmı taşımalı olduğu için okula öğrenci servisleriyle gelmektedir. Öğretmen servisi yoktur.
Okulumuz köy okuludur. Öğretmenlerimiz ilçeden gidiş geliş yapmaktadır.
il merkezine 21 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz 4 şube ortaokul, 4 şube ilkokul ve 1 şube anasınıfı olmak üzere 9 dersliklidir. Okulumuzda ilkokul ve ortaokul aynı binada eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda voleybol, basketbol, futbol sahası ve masa tenisi odası bulunmaktadır.