ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Kırkpınar İlkokulu

Nis

Geleneksel oyunları hem öğrenen  hem de diğer sınıflardaki arkadaşlarına öğreten öğrencilerimiz bu etkinlikle okula aidiyet duygusunu geliştirdiler.  Oyunlar esnasında öğrencilerimize birbirlerine saygı göstermenin önemini, güvenli bir oyun için dikkat edilmesi gereken kurallar olduğunu hatırlatmak.

Öğrencilere geleneksel oyunları öğretmek,  geleneksel oyunları hem öğrenen  hem de diğer sınıflardaki arkadaşlarına öğreten öğrencilerimize bu etkinliklerle okula aidiyet duygusunu geliştirmek.

Mrt

Okulumuzda ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve spor hakkında bilgilendirme yapıldı. Katkı ve katılımlarından dolayı il sağlık müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bigep kapsamında öğrencilerimizin evde okuma alışkanlığı kazanmaları için velilerimize ziyarette bulunduk desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Bigep projesi kapsamında anasınıfımızda artık materyaller kullanılarak yaratıcılık geliştirme çalışmaları yapıldı. Atık koliler ve karton parçalarını  kullanarak her  çocuk kendi robotunu tasarladı, eğlenerek öğrenmeler gerçekleştirildi.

Mrt

Proje kapsamında öğrencilere masallarla ilgili “Kelime Kartları” hazırlandı.Öğrenciler masallarla ilgili kelimeleri arkadaşlarına anlatarak ‘Anlamını Bul’ etkinliğine katıldılar.

#TürkiyeYüzyılınınKahramanları

Haz

Jandarma Trafik Birimi, okulumuza ziyarette bulunarak öğrencilerimizi trafik kuralları konusunda bilgilendirdi.

Haz

Jandarma okulumuza ziyarette bulunarak öğrencilerimizi trafik konusunda bilgilendirdi.

Emeği geçen anasınıfı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz, yaparak yaşayarak trafik eğitimine katıldılar. Hem öğrenip hem eğlendiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan " Yazmak Benden Okumak Senden" projesi kapsamında   Masal Muhafızları Haramilere karşı kitabının yazarı Cemal EROĞLU okulumuza ziyarette bulundu. Öğrencilerimize imzalı kitaplar hediye etti. İlk defa bir yazar ile tanışma fırsatı bulan minik öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Yazarımız Cemal EROĞLU'na öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.